Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 

KomentarjiSezona 2015
2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014
Rally Idrija 2015
Idrija 2015 (13) | Croatia 2015 (5) | Nova Gorica 2015 (18) | Železniki 2015 (13) | Saturnus Velenje 2015 (13) | Maribor 2015 (12)Turk Rok | Kacin Blanka
Objava: 21.10.2015

Za nami je težka dirka, v katero smo krenili na vso moč. Zadovoljen sem, ker smo dali vse od sebe, in veseli me, da se z vrhunskim dirkalnikom razreda R2 lahko borimo tudi z močnejšo konkurenco. Vzdušje od sami progi, kjer so nas zvesti navijači v velikem številu vseskozi spodbujali, pa je dalo rallyju poseben čar. Hvala vsem, hvala celotni ekipi in pokroviteljem ter vsem, ki nam vseskozi stojite ob strani.

Peugeot 208 R5 in R2
Božič Franci | Prelaz Kristjan
Objava: 20.10.2015

Rally Idrija za nami :). Ta se ni začel najbolje saj je nama že v petek šla sklopka.

Nato sva v soboto nadeljevala z super rallyem ;). Z avtom sem se kar ujel, saj sem na HP Otalež dosegel kar dober čas :). Nato spet problemi s sklopko in sem upal da pridem samo okoli z avtom. Na zadnjem HP-ju še pretiraval v šikani in priletel direkt v balo sena... Hvala vsem navijačem, mehanikom se vidimo drugo leto. Upam da nam uspe odvozit celo sezono.

Suzuki Swift 1.3
Premrl Grega | Gregor Brešer
Objava: 20.10.2015

Slab začetek dober konec. Vesel sem, da mi je ta rezultat uspel prav tu v Idriji. Upam, da bo ta forma zdržala do naslednje sezone. Delo z ekipo in Andrejem se obrestuje. Hvala ekipi in čestitke novima državnima prvakoma.

Citroen DS3 R3
Lampe Alen | Kožman Janko
Objava: 19.10.2015

Po Petkovem dobrem začetku Rally Idrija sva s sovoznikom Jankotom Kožmanom vedela, da se bova naslednji dan težko obdržala na vrhu divizije 1! Borila sva se od prvega brzinca naprej na katerih sem sicer naredil nekaj manjših napak, kar naju je mogoče na koncu dneva stalo tretjega mesta v diviziji! Za kaj več imam enostavno premalo hitrosti, kajti konkurenca je res hitra! Zahvalil se bi vsem, ki nas pri tem podpirate, ter mehanikom in pa seveda navijačem, ki vas je bilo res ogromno! HVALA VAM!

Humar Matic | Balant Martin
Objava: 19.10.2015

Evo u cilju rally Idrija, izredno zadovoljen z vožnjo in rezultatom :) Na koncu zmaga in naslov prvaka med vozniki do 21 let in 3 mesto v diviziji na dirki ter na koncu v prvenstvu. Hvala vsem navijacem ob progi, mehanikom, sovozniku in atu :). Za nami je odlicna prva sezona kjer je bil glavni cilj da zakljucimo vse dirke in naberemo cimvec kilometov. :)

Renault Clio 2.0


Jereb Jure | Jani Drnovšček
Objava: 19.10.2015

Domača dirka se je za našo ekipo izšla povsem po planu. Sicer se nismo uspeli boriti za najvišja mesta v diviziji, vendar je bil prvi cilj obraniti tretje mesto v skupnem seštevku divizije 1, kar nam je tudi uspelo!

Glede na to, in na vse tehnične težave, ki smo jih imeli tekom leta, smo z letošnjo sezono lahko zelo zadovoljni!

Vsekakor pa ne bi šlo brez vrhunske ekipe, odličnega kluba Opv Šport, nekaj zvestih sponzorjev, ki se jim na tem mestu zahvaljujemo za podporo. Seveda pa sezona zagotovo nebi bila tako uspešna brez prijateljev, navijačev, fotografov, snemalcev... Hvala vsem in se vidimo naslednje leto, ponovno v boju za najvišja mesta!

VW Polo
Mlinar Martin | Miran Mlinar
Objava: 19.10.2015

Rally Idrija smo težko čakali, saj je nam domač rally. Hitro sva odpeljala in kljub napaki uspela zmagati :) hvala vsem navijačem, ekipi ter vsem, ki ste kakorkoli pomagali sestavit odlično letošnjo sezono :D

MG ZR 1,4
Mrak Jan | Luka Koštrin
Objava: 19.10.2015

Ekola rally Idrija smo uspešno zaključili na 5 mestu v diviziji 1 :) osnovni cilj je bil dosežen, torej narediti čimveč kilometrov z novim avtomobillom, predvsem zaradi nesreče na rallyu Nova Gorica. najprej bi se zahvalil Martin Balant za rento tega bolida ki resda ni na ravni mg-ja lahko pa rečem da je eden bolj zabavnih avtomobilov kar sem jih vozil :) :) lahko rečem da sem se z pando hitro ujel , za tiščanje na ful pa sem rabil par brzincev kar so kazali tudi rezultati na 4 brzincih, kjer sva z Lukatom naredila 2 čase v diviziji :)

Glede letošnje sezone lahko rečem da je bila mešanih občutkov najprej zmaga v Mariboru nato 2 mesto v Železnikih vmes se tehnična okvara, ter v Gorici hud crash zaradi odpovedi zavor, vendar sem nanj ze pozabil :) mi gremo s polno samozavestjo naprej vem pa še ne kaj bo drugo sezono... neki sigurnu!!!! hvala vsem zvestim sponzorjem; ZOLTAN ODPAD , BRS AVTO ,GOTRADE, VBS LEASING, BAR AJŠEVICA, BELI KAMEN, VULKANIZERSTVO ŠMIT, SILCO, INTERPRETA , neverjetnim mehanikom ter seveda navijacem ki vas je ob progi vedno najvec !! :) ZAKON STE!!!!!

MG ZR 1,4 in Panda
Golob Samo | Matej Sedej
Objava: 19.10.2015

Zadnji reli za Slovensko prvesntvo se je končal in pravtako smo ga uspešno končali tudi mi. Tako napakam avta in mojih napak smo uspešno zaključili ta reli in dosegli 4. Mesto in kljub vsemu kar se je dogajalo tudi čez celo leto sem si priboril 3.Mesto za Slovensko državno prvenstvo v reliju in za ta uspeh se moram ponovno zahvalit svojim mehanikom in pa sponzorjem brez njih sploh ne bi vozil! Torej šenkrat hvala mehaniki: Matjaž Golob, Niko Pintar, Mare Bizjak in Urban Upelj.

Renault Clio Wiliams
Jerkič Rok | David Kavčič
Objava: 18.10.2015

Boljsega zakljucka sezone si ne bi mogli predstavljati! Na Rally Idrija smo osvojili ze cetrto zaporedno zmago v Yugo pokalu in tako potrdili naslov drzavnega prvaka sezone 2015!! Takega razpleta z ekipo nismo pricakovali, zato smo se rezultata še toliko bolj razveselili. Seveda sva tokrat z Davidom imela tudi nekaj srece, saj bi dirko drugace zakljucila na 2.mestu.

Na tem mestu bi rad cestital posadki Bratoz-Gec za odlicne case! Rad bi se zahvalil tudi celotni ekipi, ki mi ze celo sezono stoji ob strani in brez katerih teh zmag ne bi bilo!! Hvala vam fantje Posebna zahvala gre tudi vsem sponzorjem in navijacem, katerih je v Idriji vedno veliko! Z Davidom upava, da boste tudi drugo leto navijali za naju!

Zastava Yugo


Logar Boštjan | Bobnar Ana
Objava: 18.10.2015

Za nama z Ana Bobnar je nepozaben rally. Brez zadržkov lahko rečem, da meni to osvojeno 4. mesto pomeni zmago. Ne bom o tem, kaj je bilo, kaj bi lahko bilo itd. Zgodba stara 14 dni, se je iztekla nad pričakovanji. Izredno zadovoljen in ponosen sem nad fanti iz ekipe SKIRO, kateri so pokazali veliko srčnosti in nama pripravili odličen dirkalnik, ki je brezhibno deloval skozi cel rally.

Tudi brez vesele druščine iz Železnikov nebi šlo, pa navijačev, ki jih imava tudi v Idriji ogromno, pa fotografov, ki nam ustvarjate lepe spomine.....Drugače, pa sem mislil, da sem se zredil, ker mi je bil kombinezon kar malo na tesno, ampak po dirki sem ugotovil, da je bila to le dirkaška debela rja :D. Še enkrat, odličen rally in vesel sem, da sva lahko bila z vami! ;)

208 R2 in Impreza
Malavašič Ervin | Hribar Matjaž
Objava: 18.10.2015

Srečno končali rally idrija, občutki so še sveži, 8.mesto v diviziji, jst sem zadovoljen z rezultatom, še bolj z vožnjo, še posebej zadne 4 brzince, k je skoz drselo in bil parkrat na limitu oz skor na strehi, še najbolj sva pa uživala z sovoznikom Matjažem Hribarjem na zadnjem brzincu! Hvala torej sovozniku, celotni ekipi, ki je skrbno skrbela za moj dirkalnik in za vse nas!

Hvala vsem sponzorjem, ki so vedno bolj redki in cenjeni!Hvala vsem navijačem oz vsem ki mi želijo vse dobro! Za na konec pa še to, vem kje so še rezerve za višja mesta, ker vase še zmeraj verjamem...

VW Polo 1.4
Bratina Mitja | Čibej Viljem
Objava: 18.10.2015

Rally za pozabit čimprej, že v petek nama ni šlo, nato sva na drugem sobotnem brzincu odstopila zaradi tehničnih težav.

Citroen AX GTI
 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2021


 
 


        (c) Rally Baza