Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 

KomentarjiSezona 2020
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014
Rally Železniki 2020
Poreč 2020 (10) | Železniki 2020 (13) | Velenje 2020 (18)Logar Boštjan | Andrejka Damijan
Objava: 14.9.2020

Ravno čistega maximuma še nisem dal iz sebe, kar je razumljivo, glede na odpeljane dirke s tem avtom. Z rezultatom sva tako zadovoljna, kot tudi nezadovoljna, predvsem gre tukaj za moje napake in sicer vrtenje na HP3 Dražgoše in ugasnjen motor na štartu zadnje HP Davča, potem, ko sva že sprožila celico.... Kar dragocenih sekund sva izgubila, ampak to je dirkanje in šport, naslednjič bo upam, da hitreje :).

Na splošno pa zelo zadovoljen s prikazanim saj sva 2x dosegla 3. čas v gen. razvrstitvi. Rally je bil lep, zelo sem užival in komaj čakam, da spet sedem v dirkalnik.

Mitsubishi Lancer Evo IX
Novak Aljoša | Cevc Jaka
Objava: 14.9.2020

Z dirko sva zadovoljna, z rezultatom pa tudi. Časi so bili bistveno bolj konkurenčni kot v Velenju, bila sva bližje v boju za zmago, nekaj malega še manjka ampak napredek je viden. Nekaj malih napak tu in tam se je pojavilo ampak nič kritičnega, preživela s brez prebitih pnevmatik, ki se na tej dirki izjemno hitro pripeti, avtomobil je deloval brezhibno, hvala vsem, ki so pomagali da smo lahko nastopili ta vikend, ekipi za zanesljiv avto, vsem gledalcem ob progi in organizatorju za izvedbo odlične dirke. Se vidimo v Idriji ob koncu oktobra

Å koda Fabia R5
Velkavrh Bojan | Velkavrh Gorenc Nina
Objava: 13.9.2020

Za naju se je dirka začela zelo utrujeno, saj smo zadnji teden pred dirko imeli 6x razstavljen menjalnik. Zadnji dan se je menjalnik odločil da "ta pametni" odneha, tako da sem utrujen prišel na popis proge. Naslednji dan sva s strahom, kaj bo z menjalnikom, odšla na štart Dražgoš.

Menjalnik je deloval brezhibno, vendar avto ni imel nobene moči. To sva pripisala daljšem prenosnem razmerju, vendar se je ze na Davči pokazalo da je nekaj zelo narobe. Že kmalu po štartu nama je avto ugasnil in tako sva morala zaradi okvare motorja predčasno zaključiti dan. Upamo da uspemo popraviti do naslednje dirke.

VW Polo 1.4
Zrinski Aleš | Vidmar Rok
Objava: 13.9.2020

Z rallyem Železniki sva zelo zadovoljna, saj sva uresničila cilje pred samim rallyem, to pa je bila osvojitev tretjega mesta za dp Slo. Sicer nama je uspelo tudi osvojiti 3. mesto v generalni uvrstitvi rallya, kar je najin karierni uspeh. Vesela sva pa predvsem napredka v razumevanju R5 avta in posledično koraku naprej.

Ford Fiesta R5
Fabjan Miran | Žvokelj Grega
Objava: 13.9.2020

Rally Železniki se je za nas končal več kot odlično, avto je deloval brezhibno razen nekaj manjših težav z motorjem, kar smo prikazali z končnim rezultatom. Hitrostne preizkušnje so bile super, na nekaterih predelih so bile zaradi peska in poškodovanega asvalta malo nepredvidljive. Zahvala gre ekipi, gledalcem in vodstvu tekmovanja za izvrstno izpeljan rally v teh covid razmerah.

Lancia Delta HF Turbo


Mlinar Martin | Mlinar Miran
Objava: 13.9.2020

Začela sva preveč rezervirano, počasi popravljala svoj tempo kar je na koncu zadoščalo za 5 mesto v diviziji. Upamo še na kak prevožen kilometer letos :)

Peugeot 208 R2
Benčina Blaž | Nives Cotič
Objava: 13.9.2020

Zahtevna dirka, posebej hp Davča, poskusila sva držati stik z najhitrejšimi v diviziji, pa nam je tehnika nagajala skozi celotno dirko. Težave z motorjem na zadnji hp pa nam je odnesla upe na boljšo uvrstitev. Največja zahvala Nives Cotič za izemno podporo. Se vidimo. Lp

Peugeot 106
Peljhan Darko | Čar Matej
Objava: 13.9.2020

Vse ok,¸odličen trening pred sezono italijanskega raceday-a.

VW Polo Proto RN4
Pivk David | Rupnik Tadej
Objava: 13.9.2020

V prvem prehodu hp Dražgoše in Davča sem se lotil preveč rezervirano saj nisem bil samozavesten na zaviranju. Tekom dneva sva postala vse hitrejša. Zadovoljen sem z rezultatom. Hvala mehanikom, sponzorjem in navijačem ob progi.

VW Polo 1.4
Jereb Jure | Vidmar Boštjan
Objava: 13.9.2020

Tokrat je vse šlo po planu, dirkalnik je deloval brezhibno, na brzincih ni bilo večjih napak. Žal sta bila tokrat Božič in Mrak malo prehitra...

VW Polo 1.4


Slejko Domen | Slejko Klara
Objava: 12.9.2020

Z rallyjem sma zadovoljna. Glede na to da smo avto sestavili dan pred dirko in nič testirali je rezultat super.

Citroen AX GTI 1.4
Novak Tim | Ocvirk Uroš
Objava: 12.9.2020

Najprej bi se zahvalil sponzorjem in IK Sport ekipi za tole priložnost! Sicer sva pa zadovoljna z dirko. Malo se pozna, da nimava kilometrine letos in sva bila v prvem krogu zarjavela. Ampak sva se lepo spoznala z avtom tekom dneva in sva zelo zadovoljna z napredkom.

Imela sva več manjših napak, nekaj težav s start programom na avtu, ena prebita guma pa še na koncu sva ujela Rončela na krožnem. Tako da sva zadovoljna, ampak vseeno mal grenak priokus, ker se je na koncu tako odvil. Precejšnja kritika tem krožnim brzincem... Generalno pa dobra dirka, sva zadovoljna :D

Ford Fiesta Rallye
Grossi Marko | Kavčič David
Objava: 12.9.2020

Ja nič rally je bil letos kratek zato si nisva mogla privoščit nobenega taktiziranja in sva udarila na polno od prvega kilometra dalje. Na koncu nama je po dobri borbi z Timom vendarle uspelo. Sedaj pa čakamo na zadnji rally letos v Idriji.

Peugeot 208 R2
 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2020


 
 


        (c) Rally Baza