Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Zrinski Aleš
Vidmar Rok

Klub: Plamtex Sport, AK
Vozilo: BMW M3

Zmage:17     Prvak:3


Avtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Velenje 2018
Objava: 27.5.2018

Z dosezeno zmago v diviziji 3 sva zadovoljna. Celotna ekipa je delovala odlicno. Na hp4 sva izgubila nekaj casa z vozjo po prebiti gumi. Nekako se nisva ujela s HP Galicija, sicer pa sva s predstavo na ostalih hp zelo zadovoljna. Izjemna je bila tudi podpora gledacev ob progi in z veseljem pricakujemo Rally Zelezniki. Lep pozdrav!Rally Croatia 2015
Objava: 6.10.2015

Rally Croatia se za naju ni zacel najbolje, saj nama je na shakedownu odlomili lamelo sklopke. S pomocjo prijateljev, ki so pripeljali novo sklopko iz Ljunljane , Tadeja in ekipe je bil avto pripravljen 5 minut pred startom rallya. Petkove hp so bile zelo zelo popeskane, kar najinemu avtu ne lezi ravno, prav tako nama niso lezale blatne in drsece dopoldanske hp v soboto.

Imela sva kar tri manjse izlete s ceste brez posledic. Popoldan se je proga pricela susiti, kar nama je omogocilo dvig tempa in zmago v diviziji 3. S cimer sva dirko pred koncem ze osvojila naslov Drzavnih prvakov. Torej slab zacetek- odlicen konec😀Rally Maribor 2015
Objava: 20.4.2015

Generalno sva zelo zadovoljna z rezultatom in časi v za zadnji pogon katastrofalnih razmerah. Moram priznati, da bil to zame eden najtežjih rallyev v karieri, saj so je makadam v drugem krogu hp spremenil v blato, kar je bistveno otežilo kontroliranje nosa dirkalnika, ki ni več hotel v ovinek.

Kot da ni bilo dovolj, se nama je na prvi hp koroški most vlilo na startu, a se je vse končalo po načrtih. Čestitke vsem sotrpinom in gledalcem, ki so vztrajali v takšnih razmerah ob progi in jasno zahvala vse službojočim in fotografom! 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2018


 
 


        (c) Rally Baza