Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Golob Samo
Robert Å intler

Kraj: Cerklje na Gorenjskem
Voznik ni aktiven

Zmage:1    


Avtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Idrija 2015
Objava: 19.10.2015

Zadnji reli za Slovensko prvesntvo se je končal in pravtako smo ga uspešno končali tudi mi. Tako napakam avta in mojih napak smo uspešno zaključili ta reli in dosegli 4. Mesto in kljub vsemu kar se je dogajalo tudi čez celo leto sem si priboril 3.Mesto za Slovensko državno prvenstvo v reliju in za ta uspeh se moram ponovno zahvalit svojim mehanikom in pa sponzorjem brez njih sploh ne bi vozil! Torej šenkrat hvala mehaniki: Matjaž Golob, Niko Pintar, Mare Bizjak in Urban Upelj.Rally Croatia 2015
Objava: 4.10.2015

Na ta reli sem se prijavil iz razloga da pridobim kilometražo, saj je letos moja prva sezona v reliju. Sicer smo bili vsi prepričani da clio ne bo zdržal do konca in vendarle je.

Imeli smo tudi nekaj težav in sicer najprej so mi na štartu ogasnile špic luči nato pa še zadnje dva brzinca pokvarila zadnja prema in je avto dol padu in sem komaj prišel do konca brzinca nato pa se je še pokvaril alternator in smo ga morali porivati do ciljne rampe. Na koncu smo bili vsi zadovoljni sploh ker sem prvič stal na stopničkah na reliju. Imeli smo se fantastično. 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza