Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Papež Uroš
Markič Robi

Klub: Slovenija Avto, AMD
Vozilo: Citroen C2 R2 MaxAvtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Vipavska dolina 2018
Objava: 24.4.2018

Nisem imel nobenih pričakoanj ker smo se za nastop odločili teden dni pred dirko. Lep rally, veliko gledalcev s svojo vožnjo kar zadovoljen saj sem na dirko prišel brez enega testnega kilometra pa je bila polovica časov povsem konkurenčna kot časi konkurentov v podobnih dirkalnikih.Smo kar zadovoljni naslednjič pa nastopimo na delta rallyu v Zagrebu.Rally Velenje 2017
Objava: 29.5.2017

Z rallyem Velenje smo prvič v našem moštvu nastopili z dvema dirkalnikoma. Nama z Juretom, ki je poleg mene sedel prvič in sva sploh prvič skupaj sedela v avtu na brzincu brez vsakega treninga se nastop ni izšel po želji, saj sva po kopici težav s vezo-interfonom in menjavami čelad (hvala Jernej Fakin in Marko Grossi) in prebito gumo na koncu primorana odstopiti zaradi okvare vzvoda sklopke.

Naš drugi dirkalnik je pa kot kaže končno prišel v pravo formo in sta praktično čista novinca, sicer domačina Damjan Lemež in Rok Jelen praktično brez težav dosegla svoj prvi cilj na rally-u in to domačem s zavidljivim rezultatom 5 mesto v div 1 in 12 mestom za drzavno prvenstvo. V naš ekipi smo kar zadovoljni s prikazanim na Rallyju Velenje. 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2018


 
 


        (c) Rally Baza