Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Premrl Grega
Stiperski Marko

Kraj: Sežana
Klub: Unikatoy Postojna
Vozilo: Toyota GT86 R3

Zmage:3     Prvak:1


Avtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Nova Gorica 2019
Objava: 23.9.2019

Nova Gorica in okoliški kraji so bili letos prizorišče enega najbolj kakovostno zasedenih relijev na Slovenskih tleh. Slikovite in tehnično zahtevne hitrostne preizkušnje ter izvrstna konkurenca so nudile odličen izziv tudi posadki Grega Premrl-Vili Ošlaj.

Ta je tudi tokrat nastopila v dvokolesno gnani Toyoti GT86 razreda R3, ki je bila na reliju eden redkih dirkalnikov s pogonom na zadnji kolesni par.

"Konfiguracija hitrostnih preizkušenj je bila tokrat za naš dirkalnik kar prava, pa tudi vreme nam je bilo zelo naklonjeno. Žal nam je tokrat ponagajala tehnika, zaradi katere z Vilijem nisva mogla prikazati vsega, kar sva si želela, pred zadnjo tretjino relija pa sva morala tudi odstopiti. Kljub temu nisva razočarana. Zelo sem zadovoljen, da sva že takoj na začetku relija začela v dobrem ritmu. Na prvem "brzincu" sva dosegla drugi čas v diviziji 2 državnega prvenstva, stik z vodilnim pa sva ohranjala do četrtega. Tedaj so Toyoto začele pestiti tehnične težave in preprosto ni šlo več," je po zaključku relija dogajanje povzel Grega Premrl.

V ekipi Unikatoy Racing so s prikazanimi vožnjami na novogoriškem uvodu zadovoljni in z optimizmom zrejo proti zaključku letošnje sezone. Že čez tri tedne bo namreč na sporedu atraktiven reli v Poreču.Rally Ina Delta 2019
Objava: 10.6.2019

Letošnji reli Ina Delta je minil v znamenju hude vročine in hitrih "brzincev", ki so poskrbeli za nemalo težav in nesreč udeleženih posadk. Kljub temu je avtomobilska dirka z najdaljšo tradicijo na Hrvaškem Grego Premrla in Vilija Ošlaja navdala z optimizmom pred jesenskim nadaljevanjem sezone.

Reli se za posadko Unikatoy Racinga ni začel najbolje, saj so že na uvodni hitrostni preizkušnji, superspecialu v Zagrebu, dirkalnik začele pestiti tehnične težave. Te so bile tokrat žal prehude in Toyota GT86 je petkov večer dočakala v servisni coni. Premrlu in Ošlaju tako ni preostalo drugega, kot da v soboto nadaljuje z velikim zaostankom ob pomoči pravila "super rally".

"Nič hudega, to je pač sestavni del našega športa," je ob neljubem dogodku dejal Grega Premrl, ki je kljub težavam na uvodni HP uspel doseči zadovoljiv čas. "Tudi na ta rally smo z ekipo prišli predvsem nabirati dirkaške kilometre. To smo v soboto zelo uspešno tudi počeli, poleg tega pa pričeli tudi z doseganjem vse boljših časov. V novem dirkalniku se počutim vse bolj domače in že se veselim jesenskega nadaljevanja sezone," je Premrl še dodal po prihodu na ciljno rampo, ki je bila tokrat postavljena v središče Zagreba.

Končni izplen Premrla in Ošlaja je 5. mesto v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva, kjer se v tem trenutku nahajata tudi v skupni razvrstitvi. Na reliju v Železnikih posadka Unikatoy Racinga ne bo nastopila, vrača pa se na letos najzahtevnejšem slovenskem reliju, septembra v Novi Gorici.Rally Velenje 2019
Objava: 27.5.2019

Rally Velenje 2019, druga preizkušnja letošnje sezone državnega prvenstva, se je za ekipo Unikatoy Racinga razpletel po željah in pričakovanjih ter prinesel nove dragocene izkušnje.

Grega Premrl, ki nadaljuje z nastopanjem z novim dirkalnikom Toyoto GT86 razreda R3 je bil po prihodu v cilj relija zadovoljen z napredkom in konstantnimi vožnjami: "Zelo sem zadovoljen z novim znanjem, ki sem ga pridobil na velenjskem reliju. K sreči smo bili tokrat za spremembo deležni suhih pogojev. Tako sem lahko kljub zadnjemu pogonu, na katerega se še privajam, stopnjeval ritem in pridobival na zaupanju v dirkalnik. Z Vilijem se nisva preveč ozirala na čase in končni rezultat. Precej bolj sem si želel, da bi v dirkalniku končno užival skozi celoten reli in to mi je tokrat tudi uspelo!"

Premrl in Ošlaj sta v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva zasedla 6. mesto, najbolje pa sta se odrezala na petkovem "superspecialu", ko sta bila v isti konkurenci tretja. Svojo uvrstitev in vožnje bosta poskušala nadgraditi že čez dva tedna. Tedaj bo v okolici Zagreba na sporedu Ina Delta Rally, ki bo letos štel tudi za točke slovenskega državnega prvenstva.Rally Vipavska dolina 2019
Objava: 29.4.2019

Največja želja Grege Premrla pred letošnjim relijem je bila uspešno zapeljati na ciljno rampo in s tem "poravnati račune iz lanske sezone", ko je tu doživel težjo nesrečo. V letošnji sezoni bo fokus ekipe Unikatoy racing namreč predvsem na nabiranju izkušenj in testnih kilometrov z novim dirkalnikom Toyoto GT86 razreda R3.

Tokrat je na sovozniški sedež sedel izkušeni hrvaški sovoznik Marko Stiperski, s katerim je Grega Premrl v preteklosti že sodeloval. Posadka je v petek odločno začela na večernem superspecialu, ki ga je tudi tokrat na ulicah Ajdovščine pospremila več kot desettisočglava množica ljubiteljev domačega relija in pripravila nepozabno vzdušje.

Uvodnemu je sledil zahteven in nepredvidljiv sobotni del relija, ki ga je zaznamovalo spremenljivo vreme:

"Z Markom sva si želela suhih pogojev, a nama vreme tokrat ni prisluhnilo. V zahtevnih pogojih, ki so tokrat na nekaterih hitrostnih preizkušnjah spremljali reli v Vipavski dolini, le stežka pridobiš prepotrebne izkušnje, saj je osredotočenost predvsem pri misli, da posadka ohrani dirkalnik cel in s previdnostjo izgubi čim manj časa. S svojimi predstavami seveda še nisem zadovoljen, a vem, kaj je potrebno še pošteno izboljšati, da bi dvignili nivo konkurenčnosti. Se že veselim naslednjega relija in nadaljevanja nastopov z novim dirkalnikom," je po uspešnem prihodu na ciljno rampo povedal Grega Premrl.

Naslednji nastop sledi v Velenju, ki bo tudi letos predstavljalo drugo postajo slovenskega državnega prvenstva. V koledar si zabeležite 24. in 25. maj.Rally Idrija 2018
Objava: 29.10.2018

Zadnji reli letošnje sezone, Rally Idrija 2018, je tokrat postregel z izredno zahtevnimi pogoji, kar sta na svoji koži občutila tudi Grega Premrl in Vili Ošlaj. Sezona 2018 je zaključena z odstopom, a misli ekipe so že usmerjene proti novim izzivom prihodnje leto.

"Pričakoval sem, da bo zahtevno, a sem vseeno upal, da nam bo deževje nekoliko bolj prizanašalo. Dirkanje s Toyoto GT86 je v tovrstnih razmerah res velik izziv. Na "brzincih" smo dobesedno plavali v stoječi vodi. Dirkač le težko ohranja dirkalnik s pogonom na zadnji par koles na stezi ter ob tem poskuša še karseda napadati. Žal se mi tokrat na predzadnji hitrostni preizkušnji ni izšlo in z Vilijem sva na stoječi vodi zletela s ceste. Dirkalnik jo je skupil, a ga bomo z ekipo popravili. Kljub vsem težavam, ki so poskrbele za kar preveč razburljivo letošnjo sezono, se prihodnjega leta že zelo veselim, saj je Toyota odličen dirkalnik. Ko se ga privadim, bo šlo zelo hitro, pa še zabavno bo obenem," tako Grega Premrl po zaključku sklepnega relija letošnjega slovenskega državnega prvenstva.

Po lanski zelo uspešni sezoni, ki sta jo Premrl in Ošlaj sklenila z naslovom državnih prvakov v konkurenci dvokolesno gnanih dirkalnikov, letošnjo sezono v ekipi Unikatoy Racinga označujejo kot sezono privajanja in učenja s kar dvema novima dirkalnikoma. Pred pričetkom nastopanja s Toyoto GT86 sta namreč Premrl in Ošlaj večji del sezone nastopala s Peugeotom 208 razreda R2. Tudi ta dirkalnik je zanju v letošnji sezoni pomenil novost. Rezultatski vidik tako letos ni bil v ospredju.

Po zimskem premoru za Premrla in Ošlaja sledijo dodatna testiranja Toyote GT86, ekipa pa bo s pričetkom prihodnjega leta tudi dorekla natančne načrte tekmovalnega udejstvovanja v prihodnji sezoni.Rally Poreč 2018
Objava: 1.10.2018

Grega Premrl in Vili Ošlaj sta v Poreču prvič nastopila z novim dirkalnikom Toyoto GT86 razreda R3. Primarni cilj je bil pridobivanje izkušenj in občutkov, ki bodo posadki koristili v nadaljevanju. Nastop v ekipi kljub odstopu v sklepnem delu ocenjujejo za uspešnega.

"Toyota GT86 je prava zverina. Vožnja tega dirkalnika je pravi užitek, veliko dela pa bo seveda še potrebnega, da se ga povsem privadim in iz njega iztisnem maksimum. Reli v Poreču je bil tudi letos zahteven, predvsem zaradi velikih količin kamenja na stezi, kar seveda ne gre na roko dirkalnikom z zadnjim pogonom. Vmes se najde tudi kakšna večja skala in dirkalnik lahko ob udarcih na žalost kar pošteno nastrada," je vtise po zaključku nastopa strnil Grega Premrl.

Dirkalnik je na eni izmed sobotnih popoldanskih hitrostnih preizkušenj dobil močan udarec, kar je bilo naposled usodno za enega izmed prednjih amortizerjev. Neljub dogodek se je zgodil zgolj dve hitrostni preizkušnji pred ciljem, tako da razočaranja v ekipi Unikatoy Racinga kljub temu ni bilo čutiti. Daleč najpomembnejši cilj - nabrati čim večjo zalogo znanja - je bil kajpak dosežen.

Rally Železniki 2018
Objava: 2.7.2018

Železniki so tudi letos gostili reli za slovensko državno prvenstvo. S svojim izplenom na prireditvi, ki je tu potekala petič, so zadovoljni tudi v ekipi Unikatoy racing. Grega Premrl in Vili Ošlaj sta ob nekaj manjših težavah dirkalnik Peugeot 208 R2 uspešno spravila na ciljno rampo, osvojila soliden rezultat, obenem pa nabrala nove izkušnje in znanja.

Šlo je namreč šele za tretji nastop posadke s tem dirkalnikom. Konkurenca divizije 2 je bila v Železnikih zelo številčna in kakovostna, saj je nastopilo kar devet domačih posadk v dirkalnikih razreda R2.

"Za nami je še en reli, s katerim smo zadovoljni. Težko bi govoril o uspešnosti v rezultatskem smislu, a sem vesel, da smo z ekipo dosegli napredek. Predvsem smo nadgradili nekaj nastavitev na vozilu, ki ostajajo ključni izziv za prihajajoče relije. Želim si še izboljšati tudi svojo vožnjo, predvsem konstantnost, saj so bili nekateri odseki hitrostnih preizkušenj zelo dobri. Nadejamo se, da bomo v Novi Gorici še močnejši," je po prihodu v cilj relija razmišljal Grega Premrl.

Končni rezultat posadke Unikatoy Racinga je peto mesto v diviziji 2, sedmo mesto v generalni razvrstitvi državnega prvenstva in deseto mesto v celotni konkurenci na reliju Železniki.Rally Velenje 2018
Objava: 28.5.2018

Vesel sem, da mi je uspelo dirkalnik pripeljati na ciljno rampo. Z Vilijem sva nabrala številne prepotrebne izkušnje, ki jih bova v nadaljevanju sezone v močni in izenačeni konkurenci slovenskega državnega prvenstva še močno potrebovala.

Vožnja Peugeota je v primerjavi s Citroenom precej drugačna. Že način vožnje s turbo- ali atmosferskim motorjem je na primer povsem različen. Seveda bom rabil še nekaj "brzincev", da se s Preugeotom povsem spoprijateljim, a se že zelo veselim relija v Železnikih, saj sem vesel konstantnega stopnjevanja ritma v Velenju.Rally Vipavska dolina 2018
Objava: 23.4.2018

V Vipavski dolini smo tudi tokrat spremljali atraktiven reli, ki pa za našo posadko ni imel srečnega konca. Po tesnem boju za najvišja mesta v diviziji 2 sta Grega in Vili na sedmi hitrostni preizkušnji doživela težjo nesrečo, ki utegne tudi nekoliko spremeniti načrte za nadaljevanje sezone ...

Do nesreče je posadka Unikatoy racinga držala mesta med prvo trojico uvrščenih posadk v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva. Šesto hitrostno preizkušnjo, prvo izvedbo legendarnih Žabelj, sta Grega in Vili zaključila na drugem mestu. Nato je prišla sedma hitrostna preizkušnja (HP Erzelj 1). Grega je na delu, kjer proga zavije prek hitrostnih ovir izgubil nadzor nad dirkalnikom, vse skupaj pa se je končalo z nevarnim prevračanjem. K sreči jo je skupil zgolj dirkalnik.

"Žal se nama z Vilijem tokrat ni izšlo za dober rezultat, čeprav sva si ga močno želela. Z njim bi bilo nadaljevanje sezone nekoliko lažje, zdaj pa bo potrebno še toliko bolj garati. Nesreče so žal del našega športa in k sreči sva tokrat oba ostala cela. Zelo sem hvaležen sotekmovalcem, ki so se zaustavili na kraju nesreče, da bi nama nudili pomoč. Pokazali so izjemno športnost, četudi so s tem pod vprašaj spravili svoj rezultat na reliju," je po prihodu v servisno cono dejal Grega.

Sedaj sledi podroben pregled škode na dirkalniku, ki je že po prvih ocenah dokaj obsežna. Kljub temu člani ekipe seveda ne mečemo puške v koruzo in obljubljamo nadaljevanje sezone v nezmanjšanem tempu. Načrte razkrijemo kmalu ...

Slovensko državno prvenstvo se nadaljuje 25. in 26. maja v Velenju, medtem ko naslednja preizkušnja za našo ekipo prihaja že čez 14 dni na reliju v Opatiji.Rally Velenje 2017
Objava: 29.5.2017

Vesel sem, da nama je z Vilijem ponovno uspelo prikazati hitre, predvsem pa konstantne vožnje. Sezona 2017 se je zelo lepo začela že v Vipavski dolini, današnji - Velenjski reli pa je le še nadgradnja našega dela. Z Vilijem sva odlično sodelovala. V ekipi je odlično vzdušje in vse moram pohvaliti za odlično opravljeno delo.

Sobota, ko smo vozili vseh 10 hitrostnih preizkušenj, je bila dolga in zahtevna, a nam je uspelo doseči maksimum. Navijače že sedaj vabim, da se nam ponovno pridružijo čez mesec dni v Železnikih, kjer se nam ponovno obeta super reli," tako Grega, ki po koncu vročega tekmovalnega dne ni skrival navdušenja.
Rally Vipavska dolina 2017
Objava: 23.4.2017

Grega Premrl in Vili Ošlaj sta z odliko opravila s prvo preizkušnjo državnega prvenstva Slovenije v reliju za sezono 2017.

"Velikokrat si rečemo "slab začetek, dober konec". Za letošnji Rally Vipavska dolina je uporaba tega stavka povsem na mestu,« je na cilju relija vidno zadovoljen dejal Premrl.
Tretje mesto v generalni razvrstitvi relija in drugo v diviziji 2 sta namreč zadovoljila apetite ekipe Unikatoy Racing in upravičila optimizem pred pričetkom vipavskega relija. Grega in Vili sta po začetni težavi na superspecialu Ajdovščina, kjer sta se zavrtela in izgubila nekaj dragocenih sekund, ohranila hladno glavo in skozi celoten reli prikazovala konstantne čase.

Na drugi izmed (obujenih legendarnih) hitrostnih preizkušenj Predmeja sta postavila celo najboljši čas izmed vseh posadk. Tekom relija sta se zavihtela med vodilno trojico in do konca bila napet boj desetink s posadkama Bratina-Vovk in Zanon-Piceno.

"Že dolgo časa nisem tako užival do samega zadnjega metra relija. Za drugo mesto smo se namreč udarile tri posadke. Pred zadnjo hitrostno preizkušnjo nas je ločilo le šest desetink sekunde. S končnim rezultatom sem zelo zadovoljen. Tudi na naslednjih relijih si zelo želim takšnih borb do zadnjega metra, saj to našemu športu daje poseben pečat. Zahvaliti se moram Viliju, ki je odlično opravil svoje delo in ostalim članom ekipe, ki so poskrbeli, da je dirkalnik optimalno deloval. Za podporo iskrena hvala tudi vsem pokroviteljem in nenazadnje tudi organizatorju relija Vipavska dolina, ki je vnovič pripravil odličen reli z izjemnim vzdušjem, je še dodal Premrl, ki bo letos skozi celotno sezono sodeloval s sovoznikom Vilijem Ošlajem.

Tudi Ošlaj je povzel dogajanje na reliju: »Z Grego sva si rekla, da napaka na superspecialu ne sme igrati posebne vloge. Želela sva nadaljevati na polno. To nama je uspelo in tekom relija sva samo še stopnjevala tempo ter čase.

Kot se za izkušenega in preudarnega sovoznika spodobi, se je Vili Ošlaj na hitro ozrl še proti prihajajočemu reliju, ki bo prihodnji mesec potekal v Velenju: "Mislim, da imamo pred relijem Velenje dobre možnosti, da naredimo še en dober test in gremo tudi tam "na polno". S prihodom lanskega državnega prvaka Aleksa Humarja se bo konkurenca v razredu še zaostrila, kar bo še dodatna spodbuda za naju."Rally Železniki 2016
Objava: 5.7.2016

Za Grego Premrlom in Anjo Verbič je premierni nastop na reliju Železniki. Ta je gledalcem ponovno postregel z zanimivimi boji, posadkam pa z zahtevnimi hitrostnimi preizkušnjami in hudo vročino. Ozračje pa ni bilo razgreto le zaradi močnega poletnega sonca, pač pa tudi zaradi želja posadk, da si priborijo kar najboljši rezultat pred poletnim premorom in drugo polovico tekmovalne sezone državnega prvenstva.

To je bil zame in Anjo prvi nastop na reliju Železniki. Tekmeci so posledično imeli malenkostno prednost, saj so ta reli odpeljali že najmanj enkrat. Že med samim popisom proge sem vedel, da bo to zelo težak in zahteven reli. Hitrostne preizkušnje so mi zelo všeč, saj se ritem zelo spreminja, je svoje občutke pred začetkom relija povzel Grega Premrl.

Na prvi HP je posadka v dirkalniku Citron DS3 R3T začela nekoliko previdno, v nadaljevanju pa ujela pravi ritem. Popoldanski del relija, kjer je nastopajoče čakalo še 5 HP, sta Premrl in Verbičeva odpeljala dobro, v naslednjem krogu pa se jima je primerila manjša napaka z zadnjim levim kolesom dirkalnika sta zadela manjši zid.

Žal sem moral z zvitim mostom pripeljati do cilja tega brzinca in še celotnega naslednjega, da sva končno uspela priti v bokse. A ekipa mehanikov se je še enkrat več odlično odrezala. Dirkalnik je v razpoložljivem času uspela popraviti in nama tako omogočila, da sva zadnjo HP odpeljala brez težav, je Premrl opisal neljubi dogodek.

Naslednja preizkušnja za posadko Premrl-Verbič bo reli Casentino v Italiji, ki bo štel tudi za pokal Mitropa. Na sporedu bo 15. in 16. julija.Rally Vipavska dolina 2016
Objava: 6.6.2016

S petkovim delom sem zadovoljen v soboto pa me je žal premagala vročina. Zjutraj sem se zbudil skoraj s 40 vročine vendar me je ekipa napolnila z raznimi tabletami in dodatki tako da sva z Anjo zdržala do konca. S končnim rezultatom glede na situacijo sem zadovoljen. Še enkrat hvala ekipi in Anji ki so mi dali se dodatno moč da sva reli zaključila. Upam da bo reli na Vipavskem v naslednjih sezonah stalnica.Rally Idrija 2015
Objava: 20.10.2015

Slab začetek dober konec. Vesel sem, da mi je ta rezultat uspel prav tu v Idriji. Upam, da bo ta forma zdržala do naslednje sezone. Delo z ekipo in Andrejem se obrestuje. Hvala ekipi in čestitke novima državnima prvakoma.Rally Nova Gorica 2015
Objava: 13.9.2015

Rally Nova Gorica smo zaključili. V ekipi smo zadovoljni z napredkom nam pa še nekaj sekund manjka. Z Gregorjem sva se malo lovila kar je posledica, da sva bila nekaj časa odsotna ampak sva na dobri poti, da prideva spet v formo. Imela sva tudi zelo pestro situacijo ampak se je vse izšlo brez praske.
Na vse zadnje sva kljub še ne najboljšim vožnjam osvojila 3. mesto 2WD nad 1600.Rally Maribor 2015
Objava: 19.4.2015

Prvi rally za državno prvenstvo Slovenije se za Grego in Gregorja ni končal po načrtih. Na žalost sta na HP2 po tehnični napaki pristala ob cesti kjer ju je zadržalo drevo pred dolino. K sreči avto ni veliko poškodovan tako da naslesnji rally ni pod vprašajem.
Grega: Kot že od začetka letošnje sezone mi nikakor ne steče in tako je bilo zopet na rally Maribor. Po dobro odpeljani 1HP nama je na 2HP že po dobrih 2km odpovedoval gas. Enkrat je delal enkrat ne. Na žalost me je ta napaka stala tudi odstopa z izletom s cete. Hvala bogu nič hujšega tako da bo avto že pripravljen za naslednji rally Opatija.

Sam rally je bil zelo zahteven s tem pa tudi zanimiv. V dolini je padal dež, višje kot smo vozili pa sneg. Pač odstop, vremenske razmere in še kaj to je čar rally-ja zato greva z Gregorjem na naslednji rally z dvignjenima glavama.

Hvala še ekipi ki se nikoli ne predajo in verjamejo vame kljub slabšemu zaetku v sezono. Se vidimo čez 14 dni v Opatiji.Rally Poreč 2014
Objava: 9.11.2014

Na splošno je za mano težek rally, saj sem imel še zneraj v glavi nesrečo, ki se je zgodila pred 14 dnevi, poleg tega pa sem vedel, da bom moral dokaj dobro odpeljati če želim obdržati skupno 3. mesto za državno prvenstvo Slovenije. Začel sem nekoliko počasneje in preveč sigurno, kasneje pa mi je vendar le steklo. Vesel sem končnega rezultata, še bolj pa napredka skozi sezono.

Velike zasluge in moje veliko spoštovanje gre moji ekipi saj se nikoli ne predajo in to so dokazali tudi tokrat. Drugo leto se bom potrudil biti še boljši.Rally Idrija 2014
Objava: 12.10.2014

Ja kaj naj rečm 8.Rally Idrija je za nami. Zelo lep rally. Očitno je to res, če je slab začetek sledi dober konec! Po včerajšnjih odpeljanih dveh brzincih, kjer ni kazalo na dober rezultat, saj sem jih odpeljal obupno sem danes hvala bogu dobil tapravi občutek. Pred rally-jem mi je bil glavni cilj pripeljat rally do konca. Ko pa pride k temu še dober rezultat je še toliko lepše. Moja ekipa MGM Racing se je zopet kot ponavadi fenomenalno izkazala. Končno 3 mesto ni samo po moji zaslugi ampak ste za to zaslužni, ma sej veste kdo ste. V glavnem za mano je super vikend. Se vidimo na naslednjem rally-ju.Rally Velenje 2014
Objava: 15.6.2014

29. Fuchs Rally Velenje je zanami. Lahko bi reku slab začetek dober konec :) Na prvem brzincu sva z Gregor Breser imela res veliko srečo :) Navijači so rekli da je bilo grozno kako sva priletela ampak se je dobro končalo. Na koncu prvega brzinca sva tudi malo pogasila dirkalnik, sam to pač je rally. Ekipa mehanikov Marko Maraž, Silvan Mikluš, Martin Horvat, Tilen Horvat in Simon Premrl so se spet izvrstno izkazali, Hvala še enkrat. Pa hvala sponzorjem da me podpirate.

Z napredkon sem res full zadovoljen, saj sva z Gregorjem iz brzinca v brzinc napredovala in se je tudi že kar poznala razlika napram Rally Saturnus. Komaj čakam na naslednji rally Maribor :)Rally Saturnus 2014
Objava: 25.5.2014

Po prespani noči lahko rečem, da sem s 37.Rally Satutnus zelo zadovoljen. Z Gregor Breser sva začela zelo pazljivo celo malo preveč, potem pa nama je steklo in sva uživala v vožnjah s Citroenom DS3 R3. Razlika med MG ZR 105 in DS3 je gromozanska, zato bo potrebno še kar nekaj kilometrov, da se bova začela za prav peljati. Tudi mehaniki in ostala ekipa je marsi kaj novega izvedla tako da bomo na naslednjem rally-ju še hitrejši. Hvala še enkrat ekipi MGM res ste zakon. Hvala vsem navijačem na progi. 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza