Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Rončel Simon
Ron─Źel Klemen

Kraj: Tomaj
Klub: Gas Kras, ŠD
Vozilo: Peugeot 208 R2Avtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Velenje 2018
Objava: 30.5.2018

Za nami je 2 dirka leto┼ínjega dr┼żavnega prvenstva v rally-ju. Son─Źno vreme nam je omogo─Źalo pester boj z hudo konkurenco, na zahtevnih zelo popeskanih hitrostnih preizku┼ínjah v Velenju ter njegovi okolici. Po vseh te┼żavah na hitrostnih preizku┼ínjah, kar 3x je pri┼ílo do vrtenja na le teh, smo avto uspe┼íno pripeljali brez po┼íkodb do cilja ter tako nabrali pomembne dirka┼íke kilometre za prihajajo─Źe rally-je.

Dirko smo zaklju─Źili z:
14. Mestom v generalni razvrstitvi
6. Mestom v diviziji 2
1. Mestom med sovozniki do 21. let
Hvala vsem navija─Źem za vso podporo in upamo da se spet vidimo na prihajajo─Źi dirki v ┼Żeleznikih.Rally Vipavska dolina 2018
Objava: 23.4.2018

Za za─Źetek sezone je bil ta rally za naju z sovoznikom ter za ekipo kar zahteven, saj se na avto celotna ekipa ┼íe privaja. V petek smo superspecial za─Źeli z "glavo" saj smo vedeli da nas v soboto ─Źaka te┼żko delo, v soboto pa smo ┼że na drugi HP prebila pnevmatiko ter tako z menjavo izgubila dobri 2 min. Kar nas je stalo nekoliko bolj┼íe uvrstitve.

V popoldanskem delu pa smo z sovoznikom ┼że ujela prvi ritem ter nanizala nekaj dobrih ─Źasov. Za nas je bilo bistvo pripeljati cel avto do cilja ter nabrati ─Źimve─Ź potrebnih kilometrov za sezono, kar nam je tudi odli─Źno uspelo. Upam da se vidimo ┼że na naslednjem rally-ju v Velenju. 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza