Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Fakin Jernej
Fakin Gregor

Kraj: Komen
Klub: Gas Kras, ŠD
Vozilo: Peugeot 208 R2

Zmage:2     Prvak:1


Avtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Vipavska dolina 2018
Objava: 24.4.2018

Za našo ekipo se je rally več kot odlično zaključil. Kljub močni konkurenci sva dosegla 2 mesto v div.2 in 8 generalno. Vse pohvale organizatorju, gledalcem ob progi katerih je bilo ogromno.
Se vidimo v velenju :)Rally Velenje 2017
Objava: 29.5.2017

Tezko pričakovani rally se je za naju zaradi tehnicne okvare dirkalnika koncal po nekaj kilometeih 1HP Sentilj. Razocaranje je veliko Saj sva si spet zelela prikazati dobre voznje kot na rally-ju vipavska dolina.Rally Vipavska dolina 2017
Objava: 23.4.2017

Rally odlično izpeljan, pohvale organizatorju. Skupaj z Gregorjem sva zelo zadovoljna. Iz HP-Ja v HP sva dosegala boljše čase in se tako približala najboljšim. Potreben bo še kakšen kilometer več za doseganje želenih rezultatov.Rally Železniki 2016
Objava: 5.7.2016

Z odpeljanim relijem sva vec kot zadovoljna. Za naju je namrec bil to po dolgem premoru, prvi rally in nov dirkalnik. Tako da smo rally vzeli z rezervo, za dober trenung, ki je sluzil spoznavaju dirkalnika. Vsekakor bo potreben še kakšen test pred rally Novo Gorico, da se bom lahko se bolj priblizal hitri konkurenci ;)

No... moram priznati, da je to zame kar velika sprememba - seveda pozitivna... tako da še vedno sestavljam skupaj vse sobotne vtise.. :) 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2018


 
 


        (c) Rally Baza